Palvelut

Laatua rakentamiseen - asiakaslähtöisesti palvellen

Brado Oy:n toimintalupaus on parhaiden mahdollisten rakennuttamis-, valvonta- ja puhtaudenhallintapalveluiden tarjoaminen ja toteuttaminen. Sertifioidulla, asiantuntevalla tiimillämme saamme kanssanne minkä tahansa rakennusprojektin onnistumaan.

Kun olette ryhtymässä rakennushankkeeseen ottakaa meihin yhteyttä, oli tarpeenne rakennushankkeen toteuttaminen alusta loppuun saakka tai tuottamaan hankkeeseenne asiantuntijuutta vaativaa yksittäistä osa-aluetta. Yhdessä saamme työn kuin työn tehtyä.

Rakennuttamis- ja valvontapalvelut
N7K_0054.jpg

Rakennuttajakonsultti toimii rakennushankkeessa tilaajan edustajana, edunvalvojana ja tukena. Konkreettisena työnkuvana rakennuttajakonsultti muun muassa ohjaa hankkeen suunnittelua, koordinoi työvaiheita osapuolien kesken ja huolehtii kustannusten hallinnasta. Rakennuttajakonsulttipalvelumme auttaa teitä tunnistamaan hankkeenne kriittistä tarkastelua vaativat yksityskohdat sekä tuottaa ratkaisut hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Bradolla tarjoamme myös  rakennustyömaan valvontatyötä. Työmaan valvoja varmistaa että hankkeen rakennustyö toteutetaan suunnitelmien, lainsäädännön ja rakennusmääräysten mukaisesti. Valvoja huolehtii työnaikaisesta asiakkaan edusta esimerkiksi varmistaen oikeanlaisten työmenetelmien ja rakennusmateriaalien käytön. Asiantuntevan valvojan osallistuminen on oleellinen osa rakennushankkeen onnistumista.

Rakennuttamis- ja valvontapalvelumme räätälöidään aina tarpeenne mukaisesti. Näin varmistamme palvelumme sopivuuden sekä kustannustehokkuuden hankkeenne tarpeita vastaaviksi.

Puhtaudenhallintapalvelut

Puhtaudenhallintakonsultin tehtävä on valvoa puhtaudenhallinnan toteutumista työmaalla. Työmaiden rakentamisen aikaista puhtaudenhallintaa ohjeistaa Sisäilmastoluokitus 2018 sekä useat RT-kortit. Puhtausluokitus on kolmeportainen sisältäen P1, P2 ja P3-luokat. Lisäksi, työmaan Terve Talo -valvonta sisältää aina puhtaudenhallinnan yhtenä osa-alueena.

Puhtaudenhallinnan toimeksiantoon voi sisältyä puhtauskartoituksia, -katselmuksia tai -tarkastuksia. Myös puhtaudenhallintaan liittyvät koulutukset henkilöstölle niin rakennustyömailla, siivousliikkeissä kuin koulutuslaitoksissa ovat olennainen osa puhtaudenhallinnan palveluita. Bradolla puhtaudenhallinnan palvelut räätälöidään aina tarpeitanne vastaaviksi kohdekohtaisesti.

DSC_0204.jpg
Tavarantarkastus

Tavarantarkastukset ovat Keskuskauppakamarin valvomaa asiantuntijapalvelua, jota hyväksytyt tavarantarkastajat suorittavat henkilökohtaisella tarkastusvastuulla. Hyväksytyillä tavarantarkastajilla on aina erikseen määritetty hyväksymisala. Hyväksymisalan voi tarkastaa ajantasaisesti keskuskauppakamarin asiantuntijahausta:

Tavarantarkastus perustuu voimassa olevaan ohjesääntöön (luettavissa keskuskauppakamarin sivuilta). Tarkastus on puolueeton arvio siitä, onko toteutettu toimitus sovitun mukainen. Rakennusalalla tarkastus voi koskea esimerkiksi urakkasuorituksen sopimuksen mukaisuutta tai kiinteistökaupan kohteena olleen omakotitalorakennuksen mahdollisten vaurioiden toteamista. Tavarantarkastuksella voidaan kiistanalaisissa tilanteissa usein välttää riitaisuudet osapuolten kesken.

Kysy lisää yrityksemme palveluksessa olevilta tavarantarkastajilta:

   Veli-Matti Hokkanen

 
P1020626.jpg