Rakennuttaminen ja valvonta

Rakennushankkeeseen ryhtyvällä on lain mukaan viime kädessä vastuu rakennushankkeen johtamisesta, turvallisuudesta sekä turvallisesta ja terveellisestä lopputuloksesta.

Mihin tarvitaan rakennuttajakonsulttia tai työmaavalvojaa?

Tilaajalla itsellään voi olla rakennuttajia, jotka suorittavat rakennuttamisen ja työmaavalvonnan tehtäviä. Mikäli rakennushankkeeseen ryhtyvällä ei ole omaa ammattitaitoa tai aikaa, on tarpeen käyttää ulkopuolista rakennuttajakonsulttia ja työmaavalvojaa. Ammattitaitoisen rakennuttajakonsultin ja työmaavalvojan valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, koska sillä on ratkaiseva merkitys onnistuneen hankkeen läpiviennissä.

Rakennuttajakonsultti auttaa hankkeen suunnittelijoiden kilpailutuksissa, toteutussuunnittelun johtamisessa, urakkakilpailutuksissa, aikataulu- ja kustannusseurannassa sekä työmaan asioiden käsittelyssä. Rakennuttajakonsultti voi tarvittaessa johtaa hanketta, valmistella päätettävät asiat sekä raportoida tilaajalle sovitusti. Työmaavalvoja auttaa työmaan toteutuksen suunnitelmien mukaisuuden tarkastamisessa ja rakennustyön laadunvarmistuksessa.

Bradolla rakennuttamisen ja työmaavalvonnan palveluihin kuuluvat rakennushankkeiden toteutussuunnittelu-, työmaa- ja takuuvaiheet. Tarvittaessa saat meiltä myös kustannuslaskenta- ja määrälaskentapalvelut. Tarveselvitys ja hankesuunnitteluvaiheet suosittelemme hankkimaan erillisenä hankekehityksen palveluna vahvan kehittämisnäkökulman ja erikoisosaamisen takia.

Rakennuttamisessa huomioimme hankkeiden ympäristövastuullisuuden ja -vaikutukset sekä varautumisen ilmastonmuutokseen jo nyt. Laatuajattelumme skaalautuu asiakkaan tarpeisiin täydellisistä Terve Talo -hankkeista räätälöityihin laadunvarmistusratkaisuihin.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos rakennuttamisen tai työmaavalvonnan teemat tai palvelut herättävät kysymyksiä. Teemme mielellämme tarpeisiinne räätälöityjä ratkaisuesityksiä.

Veli-Matti Hokkanen

Veli-Matti Hokkanen

Toimitusjohtaja, tavarantarkastukset, HTT-hyväksymisalat

050 439 1687
veli-matti.hokkanen@brado.fi

AA luottoluokitus

Brado Oy

Vaihde 050 356 9452
toimisto@brado.fi
Toimistoajat arkisin 08:00 – 13:00
Voimassa 31.08.2023 saakka

Y-tunnus 2728306-3

Keski-Suomi

Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä
040 741 2544
juha.martikainen@brado.fi

Savo ja Karjala

Porrassalmenkatu 36, 50100 Mikkeli
050 505 9535
jussi.turunen@brado.fi

Pirkanmaa

Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere
050 439 1687
veli-matti.hokkanen@brado.fi

Brado somessa

facebook linkedin podcast Oranssi Instagram-kuvake

Copyright © 2023 Brado Oy
Lähetä yhteydenottopyyntö