Miksi Brado?

Vahva kumppani rakentamisen asiantuntijatarpeisiinne

Yrityksemme keskeisin toiminta-ajatus on tuottaa asiakaslähtöistä palvelua, joka perustuu molemmin puoliseen luottamukseen. Asetamme RALA-sertifioidussa palvelussamme aina asiakkaan edun etusijalle. Asiantuntijatiimimme pääasialliset toiminta-alueet ovat Keski-Suomi, Savo, Karjala ja Pirkanmaa, mutta olemme joustavasti palvelleet asiakkaitamme ympäri Suomen.

Brado Oy:n henkilöstön laaja asiantuntemus rakennusalalla on mahdollistanut monipuolisten ja haastavienkin rakennushankkeiden toteuttamisen niin yksityisellä kuin julkishallinnon sektoreilla. Toteuttamiimme kokonaisuuksiin kuuluu paljon erilaisia rakennushankkeita ja asiakkuuksistamme on muodostunut pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Muutamia asiakkuuksiamme

jyu-keskitetty-kaksikielinen.jpg
Logo pysty.jpg
1200px-Stora_Enso.svg.png
21a445f1-98e3-4459-8971-0c2eecf7485e.png

Alkaen 2016

Alkaen 2018

Alkaen 2017

Alkaen 2018

1200px-Joutsa.vaakuna.svg.png
Karstulalogo_edited.jpg
1200px-Kivijärvi.vaakuna.svg.png
mikkeli-logo (1).png

Joutsan kunta

2017 - 2019

2020 - 2021

Karstulan kunta

Alkaen 2018

Kivijärven kunta

Alkaen 2016

Mikkelin kaupunki

Alkaen 2020

Bradokartta.png
Toimintamme ja palvelukokonaisuutemme lyhyesti
IMG_20170825_080756.jpg

Rakennuttaminen ja valvonta

Rakennuttajakonsultti toimii rakennushankkeessa tilaajan edustajana, edunvalvojana ja tukena. Konkreettisena työnkuvana rakennuttajakonsultti muun muassa ohjaa hankkeen suunnittelua, koordinoi työvaiheita osapuolien kesken ja huolehtii kustannusten hallinnasta.

Bradolla tarjoamme myös rakennustyömaan valvontatyötä. Työmaan valvoja varmistaa että hankkeen rakennustyö toteutetaan suunnitelmien, lainsäädännön ja rakennusmääräysten mukaisesti. Valvoja huolehtii työnaikaisesta asiakkaan edusta esimerkiksi varmistaen oikeiden työmenetelmien ja rakennusmateriaalien käytön.

Rakennuttamisen ja valvonnan projektihistoriaamme sisältyy yksityis- ja julkishallinnon hankkeita hankesuunnittelusta takuuajan tarkastuksiin saakka. Olemme suorittaneet runsaasti korjausrakentamisen toimeksiantoja, sekä ohjanneet laadukasta uudisrakentamista.

 

Rakennuttamiserityisasiantuntijuudestamme korostuu hankkeet, joissa olemme toimineet myös sisäilma-asiantuntijoina. Rakennuttamisreferensseihimme kuuluu useita kulttuuri- ja rakennushistoriallisia suojelukohteita.

Terve Talo

Terve Talo -kriteeristö on rakennustekninen menettelyohjeisto, jolla varmistetaan rakennusten mahdollistavan asukkaille ja käyttäjille sopivat sisäolosuhteet. Kriteeristössä korostuu rakennusaikaisen kosteuden, puhtauden ja rakennusmenetelmien hallinta, ja  Terve Talo -menettelyn käyttö on yleistynyt etenkin julkishallinnon hankkeissa.

 

Terve Talo -palveluita tarjoamme rakennuttamispalveluiden yhteydessä sekä erillisinä toimeksiantoina. Terve Talo -asiantuntijapalvelumme kattaa Terve Talo-kriteeristön kaikki osat, aina teknisten asiakirjojen laadinnasta valvontaan sekä osaamisen palveluihin, esimerkiksi hankkeen aikana tapahtuvaan Terve Talo-koulutukseen.

Laskentapalvelut

Laskentapalveluillamme asiakkaamme saavat tavoitehinta- ja rakennusosa-arviot sekä määrälaskennan erilaisiin hankkeisiin. Laskentapalvelut toimivat projektista riippuen myös rakennuttamispalveluidemme tukena, jolloin asiakkaamme saavat kokonaisvaltaista palvelua rakennushankkeiden kustannustavoitteiden määrittämiseksi ja seuraamiseksi.

Puhtaudenhallinta

Puhtaudenhallintakonsultin tehtävä on valvoa puhtaudenhallinnan toteutumista työmaalla sekä rakennuksen käytön aikaisesti. Puhtaudenhallinnan toimeksiantoon voi sisältyä puhtauskartoituksia, -katselmuksia ja/tai -tarkastuksia, sekä puhtaudenhallintakoulutusta henkilöstölle niin rakennustyömailla, siivousliikkeissä kuin koulutuslaitoksissa.

Toteutamme työmaan aikaiset puhtaustarkastukset P1-puhtausluokan vaatimusten mukaisesti, johon sisältyvät myös ilmanvaihdon tarkastukset asennusalueittain sekä toimintakoevaiheen ja luovutusvaiheen tarkastukset. Lisäksi, työmaan Terve Talo -valvonta sisältää aina puhtaudenhallinnan yhtenä osa-alueena. Puhtaudenhallinnan palvelut ovat aina tarvittaessa osa rakennuttamisen palveluitamme ja räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisiksi.

Rakennustekniset tutkimukset

Brado Oy:n rakennusteknisiin tutkimuspalveluihin kuuluu seuraavia palveluita:

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset: lakimääräyksen 684/2015 ja VNa 798/2015

vaatimukset täyttävät haitta-ainekartoituspalvelut.

Sisäilmaselvitykset:  erilaiset sisäilmahaitat ovat korostuneet kiinteistökannassa ja tarjoamme laajasti erilaisia tutkimus- ja näytteenottopalveluita sisäilmahaittojen selvittämiseen. Henkilöstöömme kuuluu useampia rakennusterveysasiantuntijoita, jotka voivat toimia VNa 545/2015 vaatimusten mukaisena asiantuntijana.

Kuntotutkimukset: rakenteiden kuntoa määritetään rakennetta rikkomattomin sekä rakenteisiin menevin tutkimusmenetelmin huolto- ja korjaustarpeen sekä -tapojen määrittelemiseksi.

Lämpökuvaukset: rakenteiden lämpövuotokohtien määrittely lämpökuvantamis-laitteistolla ja lämpövuotojen rakennusteknisten vaikutusten tutkinta.

DSC_0311.jpg
DSC_1216.jpg

Äänimittaukset: rakennusten ilmaäänitasoeron sekä askeläänien mittaukset YMa 796/2017 vaatimusten mukaisuuden varmistamiseksi.

Tavarantarkastukset

Tavarantarkastukset ovat Keskuskauppakamarin valvomaa asiantuntijapalvelua, jota hyväksytyt tavarantarkastajat suorittavat henkilökohtaisella tarkastusvastuulla. Hyväksytyillä tavarantarkastajilla on aina erikseen määritetty hyväksymisala. Hyväksymisalan voi tarkastaa ajantasaisesti keskuskauppakamarin asiantuntijahausta:

Tavarantarkastus perustuu voimassa olevaan ohjesääntöön (luettavissa keskuskauppakamarin sivuilta). Tarkastus on puolueeton arvio siitä, onko toteutettu toimitus sovitun mukainen. Rakennusalalla tarkastus voi koskea esimerkiksi urakkasuorituksen sopimuksen mukaisuutta tai kiinteistökaupan kohteena olleen omakotitalorakennuksen mahdollisten vaurioiden toteamista. Tavarantarkastuksella voidaan kiistanalaisissa tilanteissa usein välttää riitaisuudet osapuolten kesken.

Kysy lisää yrityksemme palveluksessa olevilta tavarantarkastajilta:

   Veli-Matti Hokkanen

 
Lähetä meille tiedustelu palveluista

Vastaanotamme mielellämme lisätietopyyntöjä palveluistamme oheisella lomakkeella. 

Yhteydenottopyyntö

Kiitos yhteydenotostasi!

arrow&v
Liitetiedosto (max. 15MB)