Tavarantarkastus

Milloin tavarantarkastus on tarpeen ja mitä sillä saavutetaan?

Tavarantarkastus on asiantuntijatoimintaa, jonka tavoitteena on tarkastella ongelmaa puolueettomasti ja neutraalisti. Parhaimmillaan ongelmaan löydetään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu ilman kalliita oikeuskäsittelyjä.

Bradolta puolueettomat HTT-tavarantarkastajan palvelut

HTT-tavarantarkastajan hyväksyy keskuskauppakamari ja kaikki HTT-tavarantarkastajat ovat antaneet oikeudessa tavarantarkastajan vakuutuksen. Brado Oy:n Veli Matti Hokkanen on hyväksytty rakennustekniikan, sisäilmaselvitysten ja rakenteiden kuntotutkimuspalvelujen ja tuotteiden teknisten ominaisuuksien HTT-tavarantarkastajaksi joulukuussa 2020. HTT-tavarantarkastajat ovat valvonnan alaisuudessa toimivia puolueettomia asiantuntijoita, jotka suorittavat tarkastuksen huolellisesti ja tasapuolisesti, tarkastuslautakunnan ohjesäännön mukaisesti.

HTT-tavarantarkastaja pyrkii selvittämään erilaisia ongelmia – esimerkiksi työsuorituksen asianmukaisuutta, tuotteen kelpoisuutta, tuotteessa olevaa vauriota tai virhettä, palvelussa olevaa puutetta sekä niiden aiheuttajaa tai syytä. HTT-tavarantarkastaja ei ota kantaa juridisiin seikkoihin. Tavarantarkastuksella pyritään tuottamaan tietoa taustalla vaikuttavista teknisistä tekijöistä. Tavarantarkastajaa voidaan käyttää joko riitoja ennaltaehkäisevästi tai riitatilanteessa. Parhaimmillaan palvelulla voidaan välttää voimia ja rahaa vievä eri oikeusasteissa käsiteltävä kiista.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos HTT-tavarantarkastus palvelut herättävät kysymyksiä.

Veli-Matti Hokkanen

Veli-Matti Hokkanen

Toimitusjohtaja

050 439 1687
veli-matti.hokkanen@brado.fi

Brado Oy

Postiosoite

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

 

Toimisto

050 356 9452

toimisto@brado.fi
Toimistoajat arkisin 08:00 – 13:00

 

Y-tunnus 2728306-3

Keski-Suomi

Savo

Karjala

Pirkanmaa

Uusimaa

Copyright © 2024 Brado Oy
Lähetä yhteydenottopyyntö