Koulutuspalvelut

Onko sinulla tunne, etteivät asiat suju parhaalla mahdollisella tavalla, eikä sinulla ole aikaa puuttua asiaan? Haluatko vahvistaa hanke- tai työorganisaation heikkoja lenkkejä?

Koulutuspalvelut voidaan kohdentaa yksittäisen kohteen tarpeisiin tai jonkin rakennus- tai kiinteistöalan aihepiirin ympärille. Yksittäiseen osa-alueeseen kohdistuvista koulutuksista ovat hyviä esimerkkejä Terve Talo, puhtaudenhallinta- ja sisäilmakoulutukset. Myös rakennushankkeiden käyttöönottovaiheisiin kohdistuvat käyttäjäkoulutukset ja kiinteistön ylläpitoon liittyvät valmennukset on koettu tarpeellisiksi.

Rakennushankkeen valmistuminen on kiireistä aikaa. Samaan aikaan pitää varmistaa kohteen urakkasuoritusten valmistuminen ja vastaanotto, valmistautua ottamaan uusi rakennus käyttöön sekä antaa käyttäjille käyttökoulutuksia. Kohdekohtaisilla koulutuksilla varmistetaan rakennuksen sujuva käyttöönotto ja tuetaan ylläpidon aloittamista.

Työyhteisöjen koulutukset voivat liittyä esimerkiksi rakentamisen laadunvarmistusprosessin, sisäilmaprosessin tai jonkin muun toimintaprosessin muutoksen käyttöönottoon. Koulutuksen avulla voidaan sparrata oman organisaation kyvykkyyttä ja havaita kehitettäviä osa-alueita.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos koulutuspalvelujen teemat tai palvelut herättävät kysymyksiä. Teemme mielellämme tarpeisiinne räätälöityjä ratkaisuesityksiä.

Veli-Matti Hokkanen

Veli-Matti Hokkanen

Toimitusjohtaja

050 439 1687
veli-matti.hokkanen@brado.fi

Brado Oy

Postiosoite

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

 

Toimisto

050 356 9452

toimisto@brado.fi
Toimistoajat arkisin 08:00 – 13:00

 

Y-tunnus 2728306-3

Keski-Suomi

Savo

Karjala

Pirkanmaa

Uusimaa

Copyright © 2024 Brado Oy
Lähetä yhteydenottopyyntö