Joutsan kunta hyödyntää Bradon osaamista säännöllisesti

Joutsan kaltaiselle kunnalle on erittäin tärkeää, että heillä on mahdollisuus käyttää luotettavia rakennus- ja suunnittelualan palveluita, kun niille tulee tarvetta. Joutsan kunnanjohtaja Harri Nissinen kertoo, että yhteistyö on jatkunut jo hyvän tovin.

“Meillä on ollut hankintasopimus, ja Brado on tehnyt kunnalle pitkään töitä. Asiakassuhde on kestänyt lähemmäs 10 vuotta, joten olemme tehneet monenlaisia hankkeita yhdessä.”, Nissinen kertoo.

Isoimmat projketit ovat liittyneet SOTE-rakentamiseen. Brado on yleensä toiminut rakennuttajakonsulttina ja valvojana. Listalla on ollut muun muassa hammashoitola ja keittiö.

“Sitten on myös palvelukeskus Jousen peruskorjaus ja SOTE-keskuksen uudisrakennus. Hankkeiden arvo on ollut suuri, mutta asiat ovat menneet hyvin ja olemme voineet luottaa Bradoon.” Nissinen kertoo.

Joutsan SO-TE keskus

Aikataulu ja toteutus täsmäävät

Nissinen painottaa, että projektit ovat sujuneet aikataulussa ja sovitulla kaavalla. Hänen mukaansa on erityisen tärkeää, että kunnalla on luotettava kumppani, joka tekee asiat ajallaan ja vaadittavalla tarkkuudella.

“Asiat ovat sujuneet sovitussa aikataulussa, eikä ole ollut mitään moittimista. SOTE-keskus oli sillä tavalla haastava projekti, kun siinä oli rajoituslaki. Siitä käytiin ministeriössä neuvottelemassa, koska hankkeen koko oli niin suuri. Neuvottelut sujuivat hyvin ja ammattimaisesti.” Nissinen muistelee.

Kunnalle on tärkeää, että rakennuttajana toimii ammattitaitoinen tekijä, jolla on kokemusta myös neuvotteluista eri osapuolien kanssa. Tällä tavalla projektien sujuvuus ja maaliin vieminen varmistetaan.

Kunta on saanut, mitä on tilannut

Nissinen on tyytyväinen Bradon toimintaan. Parhaaksi puoleksi heidän palvelussaan valikoituu toimitusvarmuus ja se, että sopimuksista pidetään kiinni.

“Olemme saaneet, mitä olemme tilanneet. Kaikissa projekteissa on takuulla ollut omat haasteensa, mutta kaikki on hoitunut sovitusti. Palvelukeskus Jousen peruskorjaus ja SOTE-keskus olivat budjetin kannalta haastavia, mutta sovituissa budjeteissa kuitenkin pysyttiin.”, Nissinen kertoo.

Hän toteaa, että myös Bradon kokemus eri toimijoista auttaa heitä saavuttamaan parhaan lopputuloksen.

“He tuntevat erilaisia alihankkijoita ja osaavat myös tunnistaa erilaisia sudenkuoppia rakentamisessa. Säännöllinen kouluttautuminen auttaa heitä myös. Pystyn ehdottomasti suosittelemaan, vaikka yleensä en juuri ketään suosittele!” Nissinen toteaa.

Brado Oy

Postiosoite

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

 

Toimisto

050 356 9452

toimisto@brado.fi
Toimistoajat arkisin 08:00 – 13:00

 

Y-tunnus 2728306-3

Keski-Suomi

Savo

Karjala

Pirkanmaa

Uusimaa

Copyright © 2024 Brado Oy
Lähetä yhteydenottopyyntö