Karstulan kunta hyödyntää Bradon monipuoliset palvelut

Kuten monissa muissakin asiakassuhteissa, myös Karstulan kunnan tapauksessa Brado löytyi kilpailutuksen kautta. Karstulan kunnan tekninen johtaja Mari Voimäki kertoo, että Brado tuli tutuksi hänelle ensimmäisen kerran vuonna 2018.

”Brado voitti silloin kilpailutuksen ja tuli alkuun yhteistyökumppaniksi. Meillä oli monta uudisrakennusta sekä korjauskohdetta, joista alettiin tekemään hankesuunnittelua. Hankesuunnittelujaksojen jälkeen projektit etenivät toteutukseen, ja Brado voitti osan kohteiden rakennuttamis- ja valvontaurakoista.”

Karstulan kunta on käyttänyt Bradon palveluja jo usean vuoden ajan. Uusien kohteiden alkaessa Brado osallistuu lähes aina kilpailutukseen.

Karstulan koulu

Monipuolisesti mukana kunnan kehittämisessä

Voimäki kertoo, että Brado on ollut monipuolisesti mukana erilaisissa kunnan hankkeissa. Heidän kauttaan on saatu hankesuunnittelua, konsultointia sekä rakennuttamista ja valvontaa.

”He ovat olleet muun muassa liikuntahallin ja jätevedenpuhdistamon hankesuunnittelussa mukana. Yhtenäiskoulu oli isoin projekti, mikä vedettiin Bradon kanssa läpi. He voittivat rakennuttamisen sekä valvonnan, ja koulu valmistui kaksi vuotta sitten.”, Voimäki sanoo.

Uusi paloasema on ollut Karstulan kunnan ja Bradon viimeisin yhteistyökohde. Asema valmistui kesällä 2023, ja kunta on ollut siihen erittäin tyytyväinen. Lisäksi rakennettiin uusi SOTE-keskus.

”Paloasema on ollut hyvin jouheva projekti. Bradolla toimii rakennuttaminen ja valvonta hyvin yhteistyössä. SOTEKU-keskus, jonka hankesuunnittelussa ja KVR-urakoitsijan kilpailutuksessa Brado oli mukana.”

Kattava osaaminen takaa sujuvat palvelut

Bradon palvelut saavat selvän hyväksynnän Voimäeltä. Kaiken kaikkiaan työt ovat sujuneet laadukkaasti ja aikataulussa.

”He saavat kokonaisuudet toimimaan. Yhtenäiskoulu hanke sujui hyvin ja hinta oli kilpailukykyinen. Bradolta saa myös kaikki palvelut, eli hankesuunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan sekä haitta-ainekartoitukset.”

Voimäki pystyy suosittelemaan Bradoa myös muille julkisen sekä yksityisen puolen toimijoille.

”Ilman muuta pystyn suosittelemaan muillekin, ja olen suositellutkin!”

Brado Oy

Postiosoite

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

 

Toimisto

050 356 9452

toimisto@brado.fi
Toimistoajat arkisin 08:00 – 13:00

 

Y-tunnus 2728306-3

Keski-Suomi

Savo

Karjala

Pirkanmaa

Uusimaa

Copyright © 2024 Brado Oy
Lähetä yhteydenottopyyntö