Uusia näkökulmia kiinteistöjen kehittämiseen – Näin Toivakan kunta hyötyy Bradosta

Kun Toivakan kunta tarvitsi kumppanin uusiin hankkeisiin, tähän tehtävään valittiin Brado. Kuntaympäristöjohtaja Jari Lämsä kertoo, että Brado oli tullut tutuksi jo aiemmin, minkä ansiosta heidän työjälkeensä pystyi luottamaan.

”Minulla on ollut hyviä kokemuksia heistä. Yhteistyö on aina ollut sujuvaa ja joustavaa.”, Lämsä kertoo.

Brado on ollut mukana Toivakan kunnan monenlaisissa hankkeissa. Saneeraus- ja putkihankkeet, rakennuttaminen sekä valvonta kaikki hoituvat heidän kauttaan. Lämsän mukaan Bradon kanssa on helppo työskennellä, koska kaikki palvelut tulevat samalta toimijalta.

”Viime vuonna meillä oli saneeraus- ja käyttövesiputkihankkeita, ja tälle vuodelle on valmisteilla työ koskien koko rakennuskarttaa. Itse en ole rakennusalan ammattilainen, joten Bradon henkilöstö auttaa tarvittaessa kaikessa. He huolehtivat alihankinnasta sekä toimivat tilaajan oikeana kätenä.”

Laadukasta työtä ja ajansäästöä

Toivakan kunta hyötyy Bradon palveluista paljon. Lämsä kuvailee Bradon palveluita tärkeäksi tueksi kunnalle.

”Hankkeet toteutetaan ja suunnitellaan kilpailuttamisen kautta. Brado on erittäin hyvä juuri meidän kaltaisellemme kunnalle, koska voimme luottaa laatuun ja rahaa säästyy. Saamme sitä, mitä tilaamme.”

Tarvittaessa suunnittelupalaverit hoituvat nopealla aikataululla. Samalla kunta voi luottaa siihen, että Brado pitää työn laadusta huolta.

”Pidämme aika tiiviisti yhteyttä ja se auttaa. Heillä on myös lyhyt matka tulla tänne, joten tarvittaessa suunnittelupalaveri onnistuu myös paikan päällä. Yksi asia, mikä myös säästää aikaa ja vaivaa on Bradon laadunvalvonta. Se on aina hyvä, kun joku asiantunteva valvoo laatua rakennushankkeessa.”, Lämsä kertoo.

”Hankkeet toteutetaan ja suunnitellaan kilpailuttamisen kautta. Brado on erittäin hyvä juuri meidän kaltaisellemme kunnalle, koska voimme luottaa laatuun ja rahaa säästyy. Saamme sitä, mitä tilaamme.”

Brado on pysynyt päivälleen aikataulussa

Välillä aikataulut saattavat olla tiukkoja, mutta Brado on ollut aina selkeä työn valmistumisen suhteen. Yhtenä esimerkkinä Lämsä nostaa esiin koulukeskuksen käyttövesisaneerauksen.

”Koulukeskuksen siiven käyttövesisaneerauksessa oli tiukka aikataulu kesän aikana, mutta homma meni päivälleen aikataulussa ja koulu pääsi aloittamaan normaaliin aikaan syksyllä.”

Myös tulevaisuuden suunnitelmiin on panostettu aiempaa enemmän. Kiinteistöjen elinkaarisuunnittelu on tuonut vakautta ja pitkälle kantavaa näkökulmaa kunnan päätöksentekoon.

”Kiinteistöohjelmatyö on tärkeä meille. Se helpottaa päätöksenteossa, koska meillä on asiantuntijat arvioimassa meidän rakennuksiamme. Lisäksi on tehty kuntoarvioita, joista on saatu hyvää näkökulmaa kiinteistöjen tulevaisuutta ajatellen. Kyseessä on kokonaisvaltainen kiinteistönhallinta.”, Lämsä sanoo.

Bradon joustavuus ja ketteryys saa Lämsältä täydet pisteet.

”Pienissäkin asioissa voidaan kääntyä heidän puoleensa aina tarvittaessa ja sellaista oikeanlaista joustavuutta löytyy asiakkaan suuntaan heiltä kyllä.”

Brado Oy

Postiosoite

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

 

Toimisto

050 356 9452

toimisto@brado.fi
Toimistoajat arkisin 08:00 – 13:00

 

Y-tunnus 2728306-3

Keski-Suomi

Savo

Karjala

Pirkanmaa

Uusimaa

Copyright © 2024 Brado Oy
Lähetä yhteydenottopyyntö