Viitasaaren kaupunki luottaa Bradon osaajiin haastavissa hankkeissa

Viitasaaren kaupunki tilasi vuonna 2016 Bradolta rakennuttamisen ja valvonnan hankkeen, josta kehkeytyi Keski-Suomen ensimmäinen hirsipäiväkoti. Kaupungin tekninen toimialajohtaja Juho Tenhunen kertoo, että hän tutustui Bradoon kilpailutuksen kautta.

”Tapasimme Bradon Veli-Matti Hokkasen kanssa ensimmäisen kerran, kun he voittivat erään kilpailutuksen sisäilma-asioista. Sen jälkeen he ovat olleet kaupungilla useammassa kohteessa mukana.”, Tenhunen sanoo.

Brado on päässyt osaksi monia Viitasaaren kaupungin rakennusprojekteja kilpailuttamisen kautta. Nyt suunnitteilla on aiemmin rakennetun hirsipäiväkodin laajentaminen.

”He ovat olleet rakennuttajana ja konsulttina erilaisissa projekteissa. Viimeksi oli kiinteistöstrategian suunnittelua, eli ovat tehneet aika monipuolisesti kaikenlaista. Hirsipäiväkotiin liittyi aika paljon rakennuttamista ja nyt päiväkodin laajentaminen on suunnitteluvaiheessa.”

Viitasaaren yhtenäiskoulu

Luottamus on kasvanut laadun ansiosta

Brado on tehnyt laadukasta työtä Viitasaaren kaupungin kohteissa, joten luottamus on kasvanut tekemisen lomassa. Töitä on tehty haastavissakin kohteissa, joissa on ollut omat rajoituksensa.

”Kaikki hankkeet ovat menneet putkeen, joten luottamus on kasvanut. Esimerkiksi ravintola Lyhty, joka rakennettiin vanhaan koulurakennukseen. Kyseessä on puinen rakennus, joka on 120 vuotta vanha. Suojeltu kohde, joten siinä mielessä haasteellinen.”, Tenhunen kertoo.

Hirsipäiväkoti ja Ravintola Lyhty saavat kiitosta Bradolta paitsi ammattimaisen työn, myös suunnittelun puolesta.

”Ravintola Lyhty oli ikänsä puolesta haastava kohde. Sitten päiväkodissa on myös otettu neliöt tehokkaaseen käyttöön. Päiväkoti on ollut käytännössä täynnä sen valmistumisesta lähtien, siksi nyt suunnitellaankin laajentamista.”

”Kaikki hankkeet ovat menneet putkeen, joten luottamus on kasvanut. Esimerkiksi ravintola Lyhty, joka rakennettiin vanhaan koulurakennukseen. Kyseessä on puinen rakennus, joka on 120 vuotta vanha. Suojeltu kohde, joten siinä mielessä haasteellinen.”, Tenhunen kertoo.

Kokemus näkyy läpi Bradon toiminnasta

Tenhunen kertoo, että Brado on tehnyt erityisen hyvää yhteistyötä julkisen puolen kanssa. Henkilökunta tuntee julkisen sektorin toimintatavat, ja heiltä löytyy tietämystä erilaisista vaatimuksista.

”Heillä on osaavaa porukkaa töissä. Sitten kokemus julkisen puolen kanssa näkyy, koska he osaavat esitellä asiat selkeästi kaupungin työntekijöille. Täytyy osata myös kertoa eri tahoille projektien lopputuloksista.”

Avaimet käteen malli on yksi Bradon eduista. Heidän kauttaan voi saada suunnittelunohjauksen valvonnan ja rakennuttamisen.

Kiitosta saa myös Bradon henkilökunnan säännöllinen kouluttautuminen. Uusi päiväkoti on poikinut myös vierailuja muista kaupungeista ja kunnista.

”Brado kouluttautuu todella säännöllisesti. Aika usein huomaan, että uusia sertifikaatteja hankkivat. Sen huomaa myös tekemisessä ja lopputuloksessa.”, Tenhunen kertoo.

Brado Oy

Postiosoite

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

 

Toimisto

050 356 9452

toimisto@brado.fi
Toimistoajat arkisin 08:00 – 13:00

 

Y-tunnus 2728306-3

Keski-Suomi

Savo

Karjala

Pirkanmaa

Uusimaa

Copyright © 2024 Brado Oy
Lähetä yhteydenottopyyntö