Referenssikategoria: P1-puhtausluokitus

Katso kaikki referenssit

Lapin keskussairaala, laajennus ja peruskorjaus 2019 – 2023

Lapin sairaanhoitopiiri aloitti allianssihankkeen vuoden 2019 aikana ja yrityksemme osallistui heti alusta alkaen hankkeen puhtaudenhallinnan toteutuksen määrittelyyn.

Joutsan SaKuKo, käyttötarkoituksen muutos ja tilamuutokset 2019-2022

Joutsan kuntaan toteutettiin 1980-luvulla rakennetun Palvelukeskus Jousen yhteen siipeen tilamuutokset ja peruskorjaus, jolla tilat muunnettiin Sairaanhoidon-, Kuntoutuksen- ja Kotiutuksen osastoksi

Eurofins Heinämäki, käyttötarkoituksen muutos 2019 – 2022

Modernit ja käyttötarkoituksen mukaiset tilat, joihin tilaaja yhdisti toimintojaan kolmesta aiemmasta toimipisteestään yhteisiin tiloihin.

Vesalan leirikeskus, uudisrakennus 2018 – 2023

Jyväskylän seurakunta oli päättänyt yhdistää leirikeskustoimintonsa yhteen kiinteistöön ja hankkeen toteuttamiseksi selvitettiin toteutettavaa laajuutta Vesalan kiinteistöllä.

Keltinmäen seurakuntakeskus, saneeraus 2023

Rakennuttajana oli Jyväskylän seurakunta ja kohteena Jyväskylän Keltinmäessä sijaitseva seurakuntakeskuksen peruskorjaus. Rakennustyöt kohteella alkoi syksyllä 2022 ja valmistui keväällä 2023.

Leinolan päiväkoti, saneeraus 2023

Kohde rakennus oli vuonna 1987 rakennettu Leinolan päiväkoti. Päiväkotia ei ollut aiemmin kokonaisuudessaan peruskorjattu. Tehtyjen kuntoselvityksien ja -tutkimuksien pohjalta rakennuksessa tehtiin rakenteellisia korjaustoimenpiteitä ulkovaipassa, sisätiloissa ja piha-alueella.

Ikurin päiväkoti ja koulu, uudisrakennus 2023

Kohde rakennus oli Ikurin päiväkoti-koulun uudisrakennus. Uusi päiväkotikoulu korvaa lähialueen kolme eri olemassa olevaa toimipaikkaa yhteen uuteen rakennukseen. Rakennuksen runko, kantavat väliseinät ja ulkoseinät toteutettiin hirsirakenteisina.

Kortepohjan päiväkotikoulu, uudisrakennus 2022

Kohderakennus oli Kortepohjan päiväkoti-koulun uudisrakennus, joka korvasi purettavan, vanhan koulun. Uusi päiväkotikoulu tulee jatkossa palvelemaan alueen alakouluna ja päiväkotina. Rakennukseen sijoittuu myös Kortepohjan kirjasto.

Karstulan koulu, uudisrakennus 2022

Toteutettu koulurakennus on kestävä, energiatehokas ja helposti huollettava. Hankkeen toteutuksessa noudatettiin Terve Talo -rakentamisen toimintamallia, jotta kohteesta saatiin kerralla käyttäjille turvallinen ja terveellinen toimintaympäristö.

Kivijärven matkailun kehittämishanke, Niliaitan prototyyppi 2020

Tämä luonnon keskelle rakennettu, 30-neliöinen, moderni majoitustila henkii perinteitä ratkaisuissaan. Niliaitta on ensimmäinen laatuaan ja toimii Kivijärven matkailun kehittämishankkeen malliratkaisuna.

Brado Oy

Postiosoite

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

 

Toimisto

050 356 9452

toimisto@brado.fi
Toimistoajat arkisin 08:00 – 13:00

 

Y-tunnus 2728306-3

Keski-Suomi

Savo

Karjala

Pirkanmaa

Uusimaa

Copyright © 2024 Brado Oy
Lähetä yhteydenottopyyntö